Contact

Het team

Team

Contactgegevens

Routebeschrijving

U komt van E40 – Ninove – Voorde

E40 Afrit 19 Aalst - klein stuk expresweg volgen richting Aalst.

Aan de rotonde (Den Haring) quasi rechtdoor rijden (Parklaan) u rijdt langs de voorzijde van de Delhaize. Rechtdoor langs Park - een bocht naar links (Burgemeesterplein) bocht naar rechts (De Gheeststraat), aan de verkeerslichten links - tweede gebouw op de linkerkant gevel met koper en zink.

Retour:

Weg in omgekeerde zin.

U komt van Hofstade – Gijzegem – Schoonaarde – Dendermonde – Berlare

U komt via de N41 – bij het binnenkomen van de bebouwde kom rijdt u onder de viaduct door en dan links op de viaduct. Onmiddellijk na de viaduct volg rechts (Verbrandhofstraat) deze straat gaat over in de Verwerijstraat. U rijdt de eerste rechts (Nieuwe Brugstraat) en onmiddellijk links (Tramstraat) - op het einde van deze zeer korte straat rijdt u links (klein stukje van de Liefdadigheidstraat) en u komt onmiddellijk uit op de Dender (Pieter Corneliskaai). U moet verplicht naar links. U volgt deze baan. Aan de Sint-Annabrug gaat u over de brug naar rechts op het rondpunt van cc De Werf. U slaat de vierde af naar rechts (tussen werfkapel en Dender). U rijdt de Burchtstraat in en blijft deze volgen. Aan de derde straat moet u verplicht de omlegging volgen naar rechts (Anna Snelstraat), op het einde van deze straat naar links (Pontstraat). Nu heeft u de keuze, ofwel parkeert u zich op de Houtmarkt (Daartoe slaat u de eerste straat naar rechts in) en komt via de Alfred Nichelsstraat te voet (+/- 250 m) ofwel rijdt u verder door de Van Langenhovestraat, daar gaat u de eerste straat links, De Gheestraat op, aan de verkeerslichten links - tweede gebouw op de linkerkant gevel met koper en zink.

Retour:

U rijdt de Burchtstraat in, blijf deze volgen. Op het rondpunt van cc De Werf rijdt u onmiddellijk rechts over de Sint-Annabrug. Na de brug rijdt u onmiddellijkt links (voor tunneltje onder spoorweg) Blijf de weg volgen (Pieter Corneliskaai). Op het einde rijdt u links over de Zwarte Hoekbrug. Na de brug onmiddellijk rechts, opnieuw langs de Dender. Blijf deze weg volgen op het einde is er een S-bocht. U komt langs het depot van “De Lijn”. Links ziet u de expressweg N41. Rijdt deze op naar rechts, nu rijdt u richting Gijzegem.

U komt van Moorsel – Baardegem – Opwijk

U komt via de N411 op het einde van de Moorselbaan (Onze Lieve Vrouw kliniek) rijdt u aan de verkeerslichten naar rechts. U volgt de Leopoldlaan tot aan de volgende lichten. Hier links, u volgt de Binnenstraat, aan het derde kruispunt gaat u naar rechts (1 Meistraat). Aan het volgend kruispunt gaat u opnieuw rechts. U rijdt onder de spoorwegbrug. Aan de Sint-Annabrug gaat u over de brug naar rechts op het rondpunt van cc De Werf. U slaat de vierde af naar rechts (tussen werfkapel en Dender). U rijdt de Burchtstraat in en blijft deze volgen. Aan de derde straat moet u verplicht de omlegging volgen naar rechts (Anna Snelstraat), op het einde van deze straat naar links (Pontstraat). Nu heeft u de keuze, ofwel parkeert u zich op de Houtmarkt (Daartoe slaat u de eerste strat naar rechts in) ofwel rijdt u verder door de Van Langenhovestraat gaat u de eerste straat links, De Gheestraat op, aan de verkeerslichten links - tweede gebouw op de linkerkant gevel met koper en zink.

U komt van Erpe – Lede – De Vijfhuizen

Via de N9 – De Gentse steenweg komt u Aalst binnen. Aan het kruispunt met de Boudewijnlaan en de Siesegemlaan rijdt u rechtdoor. U blijft volgen – een viertal verkeerslichten - Op de rotonde (Den Haring) de derde afslag nemen, u rijdt de Parklaan op u komt langs de voorzijde van de Delhaize. Rechtdoor langs Park - een bocht naar links (Burgemeesterplein) bocht naar rechts (De Gheeststraat), aan de verkeerslichten links - tweede gebouw op de linkerkant gevel met koper en zink.